vrijdag 3 december 2010

Oude kerstlampjes

Een paar jaar geleden heb ik van een vriend van ons 3 doosjes met oude kerstlampjes gekregen. Hij was bij iemand op bezoek die de lampjes weg wilde gooien en heeft ze gered van de vuilnisbak. En ik was er heel blij mee. Het zijn wel alleen maar de lampjes, er zit geen snoer meer bij. Maar ze zijn zo mooi, dat zie je tegenwoordig niet meer. In een doosje zitten kaarsjes en in de andere twee zitten allerlei verschillende. Zou toch zonde zijn geweest als die weg waren gegooid. Ik laat hier 2 doosjes zien.

groetjes, Mia


3 opmerkingen:

 1. Och wat een mooie hé vooral die laaste, ga je ze ook gebruiken!

  Fijne dag groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nostalgie ten top!!!

  Sommige mensen begrijp ik echt niet, zoiets moois gooi je toch niet weg!!!

  Er is tegenwoordig overal wel een verzamelaar voor te vinden,ga daar dan naar opzoek en maak iemand dolgelukkig omdat hij/zij weer iets bijzonders aan de verzameling toe kan voegen.

  Ik ken iemand die verzameld al meer dan 20 jaar oude kerstboomverlichtingen het liefste in doos, hij heeft inmiddels ruim 120 verschillende en heeft enige jaren geleden zelfs een tentoonstelling gehad in het Oude Slot in Veldhoven.

  Toen wij het huis van schoonvader moesten leegruimen hebben we de oude kerstlichtjes in doos aan hem gegeven,werkelijk als een kind zo blij maakten we die man.

  Fijn weekeind!!
  Lieve groet,
  Ger

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooi cadeau, alleen alom naar te kijken zijn deze lampjes prachtig. Echt een vitrine object.

  Lieve groet
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen