zaterdag 23 oktober 2010

Nog niet af

Hallo,
O, wat een verrassing toen ik weer op mijn blog kwam.  Nieuwe lezers en kijkers en volgers, hartelijk welkom hoor. Hermine, bedankt voor de aanbeveling. Ik vind het heel erg leuk. Ga morgen bij de dames op visite, fijn hun blogs bekijken. En mijn keuken, bijna klaar. Heb donderdag onverwacht op de kleinzoon moeten passen, vrijdag was er grootouderdag bij Juul op zijn schooltje en daar moest ik naar toe. Was reuze gezellig, helemaal in Halloweensfeer, en zeer aandoenlijk om al die kleintjes te zien zingen en dansen. En vandaag heb ik Juul hier, zijn ouders hebben allebei late dienst.
 Dus ik heb wel nog een hoop gedaan thuis, maar de kast is nog niet helemaal ingeruimd. Zo gauw het klaar is zal ik er foto,s van maken. En zoveel blauw heb ik niet hoor, het meeste is wit of roomwit. En heel veel dingen heb ik al jaren. Vooral melkkannen. Ik heb wel een tijdje terug een oud eetservies gekocht van Regout, roomkleurig met bloemetjes, ik vond het zo mooi en de kleur is ongeveer hetzelfde als de keuken. En ik hoop daar ook nog eens een theeservies bij te vinden. Laats stond er een op marktplaats, het goede model maar het bloemetje was jammer genoeg heel anders.

groetjes, Mia
De kast, nog niet helemaal klaar

Juul, tussen de andere kindjes aan het wachten tot ze op moeten treden.

3 opmerkingen:

 1. Graag gedaan Mia, ik vond twee volgers echt te weinig. Fijn dat je keuken bijna klaar is, mooie kast heb je staan met o.a. boerenbont servies, gezellig. Wat een leuke foto van die kindjes met de halloween mutsen.
  Groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk toch je kleinkind bij je en ook naar zijn school voor halloween.Mooie kast hoor ,daar kun je veel moois in uitstallen.Wie weet vind je toch nog eens je servies ,op marktplaats staat altijd zoveel.
  Groetjes Elisabeth

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuk dat we welkom zijn. Ja boerenbont is mijn servies. Gebruik het al sinds we getrouwd zijn en dat is heeeeeeeeel lang.
  Leuke Blog fijn weekend Anna

  BeantwoordenVerwijderen