zondag 31 oktober 2010

Lezen

Hoi, hoi, ben er weer. Heb wat afgelezen deze week. Bijna iedere avond wel op een blog van een van jullie gekeken, gelezen en genoten van de mooie foto,s. Want er staan toch mooie foto,s op, van simpele dingen met groots resultaat. Das genieten hoor.
Deze week ook weer eens gehobbyed (nou ja, flink bijgekletst) met 2 vriendinnen. We maken miniaturen maar omdat een van ons de hele zomer heeft gewerkt hadden we een lange stop. Nu werkt ze nog op afroep maar kunnen we de draad misschien weer oppakken. We gaan in ieder geval wat dingetjes voor Kerst maken. Zelf was ik al begonnen aan een kerstboekje, het is maar een prototype en nog niet helemaal af (en ook niet helemaal netjes genoeg) maar het begin is er. Hoop er deze week nog een te kunnen maken. Het is eigenlijk een boekdoosje, kan open en de binnenkant is een kerstkamertje. Behang wat doorloopt in de kaft, daarop een open haardje met schilderijtje erboven. Op de schouw wil ik dan 2 kandelaartjes en een klokje. In het doosje (kamertje) staat een kerstboom en een stoeltje.

groetjes, Mia 
Binnenkant boekje, zie nu op de foto dat de het behang niet goed vast zit. En de rand van boekje moet nog afgewerkt worden.

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooi en schattig boekje...
  En wat moet dat toch een gepriegel zijn...
  En wat heb je ook leukes spulletjes, op je blog te lezen.

  Ook al zo'n verzamelaarster ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. allemachies wat prachies!!
  wat een priegel werk zeg! en ik vind hem top!!
  mooi hoor die nostalgische tafreeltjes
  succes hoor ik wil er nog veel meer van je bewonderen
  fijne avond
  Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een priegelwerk zeg maar héél mooi geworden.

  Lieve groet Stina

  BeantwoordenVerwijderen
 4. O wat leuk, wat knap dat je dit kunt maken. Heb je een poppenhuis of zo.
  Ik ben er echt helemaal weg van.

  Lieve groet
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen